Om mig

Min mission er at hjælpe dig, uanset hvad du kommer med. Jeg bruger min erfaring, uddannelse og evne til at se det hele menneske i din krop. Jeg er dybt dedikeret til mit fag og min passion for altid at yde mit allerbedste for at lindre din smerte, afspænde dine muskler og give din krop velvære.

Jeg anvender markedets bedste produkter, fordi jeg ved hvilken forskel det gør både før, under og efter behandlingen.

Vores kroppe er komplekse og skal anskues fra flere vinkler

Erfaring og passion for faget

” Jeg har stor erfaring og en enorm passion for faget. For mig er det et spørgsmål om altid at komme hele vejen rundt – for vores kroppe er komplekse og skal anskues fra flere vinkler.

Jeg er uddannet massør og har taget kurser i både Hot Stone og Cupping massage, fordi jeg elsker at lære flere nye tekniker, som kan komme mine klienter til gode.

Jeg er udlært Social og Sundhedshjælper i 2013 og arbejdede i udkørende grupper og på plejehjem i ca. 7 år. Derudover har jeg færdiggjort grundforløbet i kosmetikerudannelsen og har desuden også taxakørekort.

Det betyder, at jeg har en bred vifte af erfaringer og har arbejdet med forskellige faggrupper og derigennem mødt en masse mennesker, som ofte har haft problemstillinger ift. deres kroppe.

Jeg brænder for at hjælpe og gøre mit til at mine klienter får det bedre, uanset hvilken udfordring de kommer med, men jeg ved også, hvad jeg kan hjælpe med og hvad jeg ikke kan. Det er mennesket, der er vigtigst for mig og er jeg ikke den bedste til at løse udfordringen, sender jeg vedkommende videre til andre faggrupper.