Børn / Gravide

Hos Solee Massage tilbyder vi også graviditetsmassage og børnemassage.  har specialiseret mig i at tilpasse massagen til de særlige behov og udfordringer, som gravide kvinder og børn kan opleve.

Graviditetsmassage kan hjælpe med at lindre smerter og ubehag under graviditeten, mens børnemassage blandt andet kan hjælpe med at reducere stress og øge koncentrationsevnen.

Massagetyper til børn og gravide

Graviditetsmassage (1 time)

Pris: 465 kr.

Under denne behandling bliver du som kunde tilbudt en graviditetspude at ligge på, da både bryster og mave kan være ømskindet.

Når behandlingen går i gang, bliver det primært med fokus på de ømme punkter du har beskrevet. Derefter ligger vi en plan på de minutter der er sat af til behandlingen og vi snakker undervejs om styrke i tryk, så du kan slappe af under hele behandlingen.

Jeg anvender lun øko mandelolie før og under behandlingen for en beroligende effekt.

Børnemassage fra 7 år (15 min.)

Pris: 120 kr.

Børnemassage er kun for børn FRA 7 år.

Når jeg masserer børn foregår det under rolige og ordentlige forhold, forældre er altid velkomne til at blive under behandlingen – også for at få uddybet hvad problemstillingen er.

Børnemassage foregår med blide og forsigtige tag, så trykkene ikke opleves som for hårde og giver en dårlig oplevelse for barnet.

Graviditetsmassage (30 min.)

Pris: 265 kr.

Under denne behandling bliver du som kunde tilbudt en graviditetspude at ligge på, da både bryster og mave kan være ømskindet.

Behandlingen har primært fokus på dine ømme punkter, men vi lægger sammen en plan for hele behandlingen og snakker løbende om trykniveau mm., så jeg sikrer mig, at du slapper godt af.