Massage

Fra starten har jeg fokus på, at du får det optimale ud af din massage hos mig- derfor stiller jeg først nogle afklarende spørgsmål mht. massagestyrke, forventning og problemstilling.

Jeg anvender rene naturlige produkter af høj kvalitet, som har en god efter-effekt på behandlingen og giver dig en længerevarende glæde af den.

Massagetyper

Fysiologisk massage (1 time og 30 min.) | Spar 15%

Pris: 90 min – 665 kr. | JULE TILBUD – 565 kr.

Denne behandling er designet til at hjælpe dine muskler med at slappe af, lindre spændinger og forbedre dit velvære.

Før vi starter behandlingen, anvender jeg et fugtgivende og beroligende produkt på din hud. Dette sikrer, at jeg kan trænge helt ned til dine måske ømme muskler allerede fra starten af sessionen. Dette forberedende trin er afgørende for at opnå det bedst mulige resultat.

Under behandlingen bruger jeg økologisk mandelolie, der ikke kun giver en silkeblød følelse, men også skaber en varmende effekt, når den masseres ind i din hud. Du vil føle, hvordan varmen fra mine hænder og olien kombineres, hvilket yderligere forbedrer afslapningen og øger blodcirkulationen i behandlingsområdet.

Fysiologisk massage (60 min.) | Spar 15%

Pris: 60 min – 465 kr. | JULE TILBUD – 395 kr.

Denne dejlige behandling hjælper dine muskler til at slappe af.

Inden behandlingen bruger jeg et produkt, som fugter og beroliger din hud, så jeg fra starten kan trænge helt ned til dine måske ømme muskler.

Under behandlingen bruger jeg øko mandelolie, som vil få dig til at mærke varmen både fra mine hænder og olien.

Fysiologisk massage (30 min.)

Pris: 30 min – 265 kr.

Denne behandling ligger næsten i ordet. Her behandler jeg kun det ønskede område, hvor du er ekstra udfordret, føler dig anspændt eller har smerte. Inden behandlingen bruger et produkt, som fugter og beroliger din hud, så jeg fra starten kan trænge helt ned til dine måske ømme muskler.

Under behandlingen anvender jeg en øko mandelolie, som vil få dig til at mærke varmen både fra mine hænder og olien.