Massage

Fra starten har jeg fokus på, at du får det optimale ud af din massage hos mig- derfor stiller jeg først nogle afklarende spørgsmål mht. massagestyrke, forventning og problemstilling.

Jeg anvender rene naturlige produkter af høj kvalitet, som har en god efter-effekt på behandlingen og giver dig en længerevarende glæde af den.

Massagetyper

Fysiologisk massage (1 time og 30 min.)

Pris: 715 kr.

Denne 1,5-times massagebehandling er en dybdegående oplevelse, skabt med det formål at fremme fuldstændig afslapning og velvære. Denne udvidede session giver mig mulighed for at arbejde mere intensivt med dine muskler og bindevæv, hvilket er ideelt for dig, der søger dybere muskelarbejde og en mere omfattende massageoplevelse.

Fysiologisk massage (60 min.)

Pris: 515 kr.

Denne behandling er designet til at hjælpe dine muskler med at slappe af, lindre spændinger og forbedre dit velvære.

Før vi starter behandlingen, anvender jeg et fugtgivende og beroligende produkt på din hud. Dette sikrer, at jeg kan trænge helt ned til dine måske ømme muskler allerede fra starten af sessionen. Dette forberedende trin er afgørende for at opnå det bedst mulige resultat.

Under behandlingen bruger jeg økologisk mandelolie, der ikke kun giver en silkeblød følelse, men også skaber en varmende effekt, når den masseres ind i din hud. Du vil føle, hvordan varmen fra mine hænder og olien kombineres, hvilket yderligere forbedrer afslapningen og øger blodcirkulationen i behandlingsområdet.

Fysiologisk massage (30 min.)

Pris: 315 kr.

Denne behandling er ideel for dig hvis du har begrænset tid eller blot foretrækker en mere kortvarig massageoplevelse. Selvom varigheden af behandlingen er kortere end den traditionelle times massage, kan du være sikker på, at du får samme gode oplevelse, og at vi stadig arbejder mål rettet på at lindre smerter og løsne spændinger.