Wellness

Wellness massage er en afslappende og forfriskende massageform, der sigter mod at forbedre dit fysiske og mentale velvære. Denne type massage involverer blide strøg og knaptryk på musklerne for at reducere spændinger og fremme afslapning.

Derudover tilbyder jeg behandlinger med saunatæppe, som giver en behagelig og afstressende opvarmningseffekt, der trænger dybt ind i kroppen og kan hjælpe med at lindre smerte og ømhed.

Wellness

Saunatæppe (30 min.)

Pris: 475 kr.

I saunatæppet oplever du en dyb og gennemtrængende terapeutisk varme. Det er ikke som du kender det fra en traditionel sauna, men en øget blodgennemstrømning, som giver dejlig blid varme til hele kroppen både indeog udefra.

Udover at behandlingen er behagelig og afstressende, kan denne infrarøde behandling bruges til mange forskellige formål, heriblandt en bred vifte af smertebehandling.

For at få den bedste oplevelse anbefaler jeg, at du drikker rigeligt med vand både før og efter din behandling, da det øger din svedproduktion.

Bemærk venligst, at jeg desværre ikke har mulighed for at tilbyde et bad efter behandlingen, men jeg sørger for, at du får et håndklæde til at friske dig op.

Saunatæppe (15 min.)

Pris: 275 kr.

Denne behandling er ideel for dig, hvis du har begrænset tid eller blot foretrækker en mere kortvarig oplevelse. Selvom varigheden af behandlingen er kortere end de traditionelle 30 min., kan du være sikker på at du stadig vil opleve en behagelig og afstressende opvarmningseffekt, der trænger dybt ind i kroppen og kan hjælpe med at lindre smerter og ømhed.

Husk stadig at drikke rigeligt med vand både før og efter din behandling, da det øger din svedproduktion.