Alternative

Jeg tilbyder en række alternative behandlingstyper, herunder faste cupper og bindevævsmassage, der kan være med til at lindre smerter og stress i din krop.

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig. Så kan vi tale om de forskellige behandlingstyper og sammen vælge den behandlingstype, der passer bedst til dig.

Alternative behandlingstyper

Faste kopper (20 min.)

Pris: 250 kr.

Faste cupper kan hjælpe på mange måde, fordi de både arbejder i musklen og bindevævet. Denne behandlingsform gør det muligt at arbejde meget lokalt og derfor kan denne behandling hjælpe mange – med meget forskelligt.

Vi starter med at snakke om de steder, der er ømme eller smertefulde. Derefter masserer jeg let for at mærke, hvor de faste cupper skal sættes i de maks. 15 min., hvor jeg naturligvis bliver i rummet for at holde opsyn med cupperne.

Faste cupper trækker affaldsstoffer ud i huden og derfor må det forventes at blå mærker i varierende størrelser kan opstå efter behandlingen

Bindevævsmassage (60 min.)

Pris: 465 kr.

Her får du både massage og bindevævsmassage. Jeg starter med en dejlig blid massage, så blodcirkulationen kommer i gang, inden jeg arbejder med cupperne på ryggen. Når man anvender cupper kan det godt nappe en smule, hvilket er gode tegn, fordi kroppen fortæller, hvor der skal arbejdes lidt mere.

I denne behandling er vi nede at arbejde med bindevævet. Et væv – som mange gange volder os mennesker mange problemer, som kan skyldes at musklerne ikke altid slapper af.

Jeg tager udgangspunkt i hele ryggen og nakken, hvor der ofte sidder mange spændinger og vi kan alle have brug for førstehjælp til netop bindevævet som sidder rundt om muskler, organer og skelettet.

Inden behandlingen starter bruger jeg et produkt, som giver fugt og beroliger din hud. Herefter vil den øko mandelolie lade dig mærke varmen fra mine hænder, mens jeg giver dig en let massage, inden cupperne sættes på.